Yangın Çıkış Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Mafevkda arz meydan kriterlerin hepsini sağlayan binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangına Dayanıklılık: Baplar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Sonunda yangın kabil durumlarda dahi baplar insanoğluın çıkışı için elverişli konumda evet.

Peklik açısından, Z tipi yangın merdivenleri ekseriyetle yangına, korozyona ve muhit koşullarına dayanıklı çelik veya kızılüminyum kabilinden yıkılmaz malzemelerden konstrüksiyonlır.

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir radde da, birinci sınıf bir yangın kapısının elan yüce bir fiyatla satın kırmızıınmasının uzun vadede daha hesaplı olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın bapsı, yangın sırasında daha uzun müddet dayanır ve henüz az tamir gerektirir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız kocaoğlanrt edici bir özge özelliği kilit + cenah seti veya ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Güvenlik: Acil çıkışa yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına sahip olmamalıdır. Acil durumlarda bapların her an degaje olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen dokumadaki Yangın Kapıları en koca kalite ve en onat hediye politikamıza uygun olacak şekilde üretilir.

Z tipi yangın merdiveni, zikzak veya "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen ayırt edici bir düşüncemdır. Bu tasarım, genellikle her seviyede yön bileğçalışmatiren bir kol açılı iniş ve merdiven ciğererir ve ev veya sıkerke alanlarda sahaın vergili bir şekilde kullanılmasını sağlar.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında kötü ve alevlerin sair alanlara yayılmasını önlemek dâhilin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Montaj: Yangın kapısı, hak şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, kompetan bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

Dairesel tasavvur, göl ayağı izini en yangın kapısı aza indirirken feyizli dikey harekete müsaade verir ve bu da onu hem mesken hem bile ticari binalar bâtınin kılgısal bir kanunlar haline getirir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlarında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok altın hale getirmiştir.

Elektrikler kesik evetğunda üstelik geceleri parlayan bir bünyeda olan bu kırlar muhataralı durumların yöntem göstericisidir.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page